(5)

Tähtien kosketus

e-kirja


Tessi on Sirpin saarivaltion hallitsijan tytär. Hän rakastaa rauhaa ja vihaa sodankäyntiä. Miima puolestaan on vasta kymmenvuotias tyttö, jota kohtaan Tessi tuntee äidillisiä tunteita. Kun Miima kaapataan Autiomaahan, Tessi on valmis tekemään mitä vain saadakseen tytön takaisin. Miiman pelastaminen ei kuitenkaan ole yksinkertaista – Autiomaassa on syttynyt sota, ja klaanipäällikkö Rotaa haaveilee valloittavansa Autiomaan lisäksi myös Sirpin ja Vuorimaan valtiot. Onko Tessillä mitään mahdollisuuksia pelastaa Miimaa ja kotimaataan?

"Tähtien kosketus" on kolmas osa lumoavassa nuorten fantasiasarjassa "Vuorileijonan varjo".

\"Vuorileijonan varjo\" on valloittava suomalainen nuorten fantasiasarja, joka on saanut myös Topelius-palkinnon. Sarja kuljettaa lukijan mielikuvitukselliseen maailmaan, jossa elämä täyttyy seikkailuista, sodista ja rakkaudesta.

Taru (s.1944) ja Tarmo (s.1950) Väyrynen ovat paitsi kirjailijoita, myös pariskunta. He ovat julkaisseet romaaneja niin yhdessä kuin erikseen. Väyryset tunnetaan erityisesti lasten- ja nuortenkirjoista, kuten "Vuorileijonan varjo"-sarjasta.