(52)

Tyttöjen saunavuoro – eroottinen novelli

äänikirja ja e-kirja


Hänen sampoonsa tuoksui vadelmalta. Tunsin klitorikseni sykkivän entistäkin voimakkaammin, ja minun oli melkein haukottava henkeäni. Tässä minä seisoin ja olin selittämättömästi, mutta hullun lailla kiihottunut toisesta naisesta! Sitä ei ollut koskaan aiemmin tapahtunut! Käännyin pois ja huuhtelin vielä viimeiset vaahdot keholtani. Mitä minä nyt tekisin?

»Näin, mitä teit.» Puna levisi ylleni. Herranen aika! Mutta en ehtinyt vastata. »Oletko kiihottunut?» En tiennyt, mitä minun olisi pitänyt sanoa. Olisin voinut nousta ja lähteä, mutta en tehnyt niin. En voinut päästää tilaisuutta livahtamaan ohitseni. Samalla olin liian nolostunut sanoakseni mitään. »Minäkin olen kiihottunut. Olen ollut sitä pitkään, kiihottunut sinusta», hän sanoi. Hän laski kätensä paljaalle reidelleni, hieman polveni yläpuolelle.

Mitä välillämme vielä tapahtuisikaan?

Lue myös Liikennevaloristeys.

Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.



3.3

52 arvosanaa

❤️‍🩹🎬Hilla🎬❤️‍🩹

28.4.2023

No tota vähä ehkä SUS