(101)

Työpaikan kusipäät

äänikirja


Välttämätön opas jokaiselle, joka on joutunut elämässään tekemisiin epämiellyttävän ja huonosti käyttäytyvän tyypin – sanalla sanoen kusipään – kanssa. Tämä kirja tarjoaa tehokkaita keinoja heistä selviytymiseen.

Professori Sutton on vuosien ajan tutkinut tunteiden ilmaisua erilaisissa organisaatioissa. Valitettavan usein työyhteisöistä löytyy ihmisiä, jotka kohtelevat toisia täysin ala-arvoisesti. Työtovereille jää usein ahdistunut, uupunut, loukattu tai epätoivoinen olo.

Suttonilla on toimiva selviytymisstrategia jokaista kusipäätyyppiä varten. Ohjeet ovat yksinkertaisia ja joskus yllättäviäkin, ja niiden avulla on mahdollista taistella kaikkia elämän ankeuttajia vastaan.

Kirja opastaa lukijaa myös katsomaan kriittisesti omaa käytöstään, jotta oma sisäinen ilkiö ei pääse tilanteen ohjaksiin.

Suttonin testatuilla ohjeilla jokainen voi kehittää itselleen sekä oikean asenteen että toimintasuunnitelman, joiden avulla on helpompi pitää pää kylmänä ja estää yhdenkään kusipään yritys pilata päiväsi.


Lukija: Paavo Kerosuo
Kesto:

3.5

101 arvosanaa

Tuomas

16.9.2022

Tähän voi lähes kaikki samaistua jollain tasolla, hauska ja nerokas teos !

Johnny

20.6.2021

Mukaansa tempaiseva

Sasa

12.3.2021

Todella hyvä kirja. Lukijan ääni erittäin miellyttävä ja selkeä. Kirjan sisältö hyvä!