(44)

Tunnelma - Tulisija

äänikirja


Rentoudu kuunnellen luonnon ääniä.

Polttopuut rätisevät takassa, ja lämpö leviää ympärillesi huoneeseen. Kaappikello tikittää, ja kissa venyttelee ja kehrää lattialla. Istut pehmeässä nojatuolissa ja katselet rauhallisena edessäsi tanssivia liekkejä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnon äänet voivat sekä rentouttaa että stimuloida aivoja. Saga Sounds on sarja miellyttäviä, erilaisia äänimaailmoja, joita voi kuunnella, kun haluaa rentoutua, käydä nukkumaan tai keskittyä työhönsä. Äänimaailma on suunniteltu erityisesti luomaan rauhoittavan ympäristön, eli "tunnelman", johon voit astua aina, kun haluat.

Saga Sounds on sarja miellyttäviä, erilaisia äänimaailmoja, joita voi kuunnella, kun haluaa rentoutua, käydä nukkumaan tai keskittyä työhönsä.


Lukija: Rasmus Broe
Kesto:

3.3

44 arvosanaa

Tanja

5.5.2023

Tämä vei suoraan minut takaisin mummulaan pirttiin ja levolliseen peräkammariin, missä nukuttiin porukalla sskonpetissä. Sama levollinen kelloääni, kissa Hyttinen samassa isossa sängyssä, jos koirat eivät olleet kerenny viedä paikkaa. Talvella loimusi tuli, nurkkassa olevassa kakluunissa. Kiitos näistä äänistä. Syke tippuu heti. Ja nukahdan alle 15 minutissa näköjään 💤❤️

Riina

20.1.2023

Nukahtamiseen tämä ei ainakaan auta, sillä kellon tikitys häiritsee. Taustatunnelmaksi töissä varmaan olisi hyvä.

Christine

15.6.2021

Tunnelmallista ritinää 🥰