(49)

Tunnelma - Sateinen sää

äänikirja


Rentoudu kuunnellen luonnon ääniä.

Kylmä tuuli piiskaa puiden oksia ikkunan takana. Sade rummuttaa tasaisesti, ja toisinaan voit kuulla ukkosen jyrisevän. Sisällä on lämmintä ja turvallista, ja sään äänet tuudittavat sinut uneen.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnon äänet voivat sekä rentouttaa että stimuloida aivoja. Saga Sounds on sarja miellyttäviä, erilaisia äänimaailmoja, joita voi kuunnella, kun haluaa rentoutua, käydä nukkumaan tai keskittyä työhönsä. Äänimaailma on suunniteltu erityisesti luomaan rauhoittavan ympäristön, eli "tunnelman", johon voit astua aina, kun haluat.

Saga Sounds on sarja miellyttäviä, erilaisia äänimaailmoja, joita voi kuunnella, kun haluaa rentoutua, käydä nukkumaan tai keskittyä työhönsä.


Lukija: Rasmus Broe
Kesto:

3.3

49 arvosanaa

Bishti🦭

12.4.2023

Olen kuunnellut toisen tälläisen, jonka nimi on ”tunnelma metsässä” se oli tosi hyvä, kannattaa mennä kuuntelemaan!🌲 Mutta tämä oli ehkä enemmän mieleeni, koska minun mielestä sade on aina kuulostanut kivalta🌧️ Itseasiassa nimeni tarkoittaa banglaksi (🇧🇩) sadetta☔️ Tämä kirja on todella hyvä ja olen monta kertaa tämän kirjan avulla nukahtanutkin.💤💤 Tiedättekö sen tuoksun mikä tulee metsästä ja hiekasta sen jälkeen kun on satanut?🧘‍♀️ Minä haistan sen aina tätä kuunnellessani. 😶‍🌫️ Tulee ihan mökki aamut ja kesä mieleen. 🌅 Suosittelen kuuntelemaan!!👍 Tämä kirja ei ole ehkä kaikista rentouttava mutta minusta ainakin on. 😊

Ilona

18.2.2021

Todella hyvä tulee mieleen mökki illat kun sataa! Ja hyvä kun tuntuu kuin olisi sisällä eikä silleen et sade kaatuu niskaan!