(90)

Tuhansien aamujen talo

äänikirja ja e-kirja


Viihteen mestarin uudessa romaanissa armeija tekee naisista susia toisilleen.

Luutnantti Martta Vaara on uralleen omistautunut nainen, joka toimii kouluttajana aliupseerikoulussa. Tykkimies Smilla Aarnio pitää välivuotta opinnoista armeijan palveluksessa. Näiden kahden naisen tiet kohtaavat tuhansien aamujen talossa, satojen miesten seassa.

Millaista naisen on olla esimiehenä tässä joukossa? Luutnantti Vaara on jo monessa sopassa keitetty, mutta tykkimies Aarnio vasta totuttelee kuriin ja järjestykseen. Sekä yksityiselämän kuviot että ammatilliset odotukset menevät uusiksi, kun kaksi vahvaa naista koettelee maanpuolustushierarkian rajoja. Teos on ilmestynyt ensimmäisen kerran vuonna 2012.


Lukija: Johanna Kokko
Kesto:

3.6

90 arvosanaa

Sari

24.9.2021

👌🏻

Kaisa

22.8.2021

Tykkäsin! Ainut mikä häiritsi oli se että lukija lauloi joitain laulun sanoja. Mutta tämä on tietysti makuasia. Tuija Lehtisen kirjat ovat ihanan kepeää kuunneltavaa.

Annika

13.7.2020

Sanon heti alkuun, että en kuunnellut kirjaa loppuun, syy siihen tuli ensimmäisten lukujen jälkeen; Kirjailija viskeli armeijan sanastoa ja lyhenteitä tosi paljon, ja niistä kun mitään en ymmärrä niin ajatukseni lähti siihen että kuunnellessani kirjaa minulla pitäisi olla Wikipedia vieressä josta käännän tätä sanastoa jotta ymmärrän mitä luen. Joten kiitos ja ei kiitos. Oppikirjat ovat erikseen. Olin pettynyt tähän kirjaan ja kirjailija konkarilta aivan käsittämättömän outo kirja. Ilmeisesti kirjaa kannattaa myydä ja hehkuttaa vain armeijasta kiinnostuneille koska tuskin sanasto kenellekään mitään sanoo.