(359)

Tappotanssi

äänikirja ja e-kirja


Hanko. Keskikesä. Täydellistä hellepäivää lupaileva kuulas aamu.

Seesteinen kesäkaupunki-idylli särkyy varhaisen koiranulkoiluttajan parkaisuun. Rannalla makaa kuollut mies haudattuna olkapäitään myöten kosteaan hiekkaan. Vain ruhjottu pää pilkottaa tiiviiksi poljetusta maasta.

Kun Hankoon tytärtään tervehtimään saapunut Ruben Waara nousee Pensionaatti Helenin terassille, hän astuu keskelle tapahtumaketjua, joka hetkessä muuttaa rauhalliset lomasuunnitelmat painajaiseksi. Väkivalta ja intohimo, raha ja rakkaus, petos ja kosto kietoutuvat yhteen. Kaikilla ja kaikella on menneisyytensä, mikään ei ole sitä miltä päällepäin näyttää. Auringon ja pitsihuviloiden kaupungin pimentävät tummat pilvet.

Tappotanssi on ensimmäinen Ruben Waara -dekkari.

Matti Remes (s. 1955) on rikoskirjailija ja graafinen suunnittelija. Hänen Ruben Waara -teoksensa kuvaavat Hankoa ja sen lähiseutua tavalla, joka on hurmannut lukijat nasevalla sanailulla, lempeällä huumorilla ja yllättävillä juonenkäänteillä.


Lukija: Lauri Kortelainen
Kesto:

3.3

359 arvosanaa

Mika

26.1.2024

Lukija oli parempi kuin kirja.

Samuli

21.1.2024

No joo ,kuunteli kyllä!

Jari

5.1.2024

Muutitte joku aika sitten sivunumerointia ja se aiheutti sivujen osittaisen katoamisen ja väärään järjestykseen menemisen jos muuttaa tekstin kokoa. Olen likinäköinen ja tarvitsen isompaa tekstiä. Aikaisemmin ei ollut ongelmia, mutta nyt kirjan lukeminen hankaloituu liikaakin. Tämä sama ongelma on tullut vastaan myös muissa kirjoissa. Jos ette saa sitä korjattua, on minun pakko lopettaa tilaus. Jari Sivonen