(128)

Tahdolla maailman ympäri: Ari Huuselan tarina

äänikirja ja e-kirja


Seikkailukertomus toteutuneesta unelmasta, purjehduksesta maailman ympäri.

Ari Huusela, 58, kiersi purjeveneellä yksin ja pysähtymättä maapallon. Hän oli ensimmäinen hurjaan Vendee Globe-kilpailuun osallistunut pohjoismaalainen.

Ennen kuin Huusela pääsi Stark-veneellään lähtöviivalle, hänen piti edetä ammattikoulupohjalta Finnairin lentokapteeniksi, purjehtia yksin Atlantin yli pienellä purrella ja luottaa väärään ihmiseen, jonka ansiosta unelmat maailmanympärikisasta upposivat.

Kohtalo teki kaikkensa estääkseen Ari Huuselaa pääsemästä kilpailuun. Ja vielä tarvittiin hyvää tuuria, että Huusela selvisi neljän kuukauden koettelemuksesta hengissä.


Lukija: Mikko Leskelä
Kesto:

4.1

128 arvosanaa

Anonyymi

2.4.2023

Hieno kirja. Etenee soljuvasti. Yksinpurjehduksestakin voi kirjoittaa mielenkiintoisesti. Hieno tarina miten kovalla tahdolla saavutetaan tuloksia.

Pasi

7.2.2022

Siinä on roppa kaupalla henkistä ja fyysistä kestävyyttä. Päätä päätöksille. Erinomainen kuunneltava. Vaikka en purjehduksesta tiedä tuon taivaallista.

Alex

29.12.2021

Mielenkiintoinen kirja, voisi kuitenkin mielestäni keskittyä enemmän itse kilpailuun kuin Huuselan kamppailuun lähtöviivalle pääsemiseksi. Toki organisaatio ja projektin pyörittäminen kokonaisuudessaan on myös mielenkiintoista.