(589)

Sysimusta sydän

äänikirja ja e-kirja


Ylistetty jännityssarja jatkuu! Yksityisetsivä Cormoran Strike ja tämän työpari Robin Ellacott ovat jälleen piinaavan tapauksen äärellä.

Suositun animaation Sysimusta sydän luoja Edie Ledwell ilmestyy etsivätoimistolle hermostuneena. Verkossa nimimerkkiä Anomie käyttävä henkilö vainoaa häntä, ja Edie haluaa selvittää piinaajansa henkilöllisyyden.

Muutaman päivän kuluttua Edie löydetään murhattuna hautausmaalta. Yksityisetsivä Robin Ellacott ja hänen liikekumppaninsa Cormoran Strike päätyvät houkuttelemaan Anomieta piilostaan. Salanimien, chattialustojen ja perheriitojen muodostama vyyhti on kuitenkin monimutkaisempi ja vaarallisempi, kuin kumpikaan heistä on osannut kuvitella.

Cormoran Striken tutkimuksista kertova sarja on kansainvälinen jättimenestys, jonka takana on mestarillinen J. K. Rowling.


Lukija: Eero Saarinen
Kesto:

4.0

589 arvosanaa

Päivi

18.3.2024

Tarina parani loppuakohden. Nettichatit oli tosi puuduttavia ekat 15 tuntia, kun niitä ei mitenkään erottanut toisistaan. Itselukiessa varmasti ois helpompi seurata. Lopuksi opin erottamaan eri chättääjät toisistaan ja tarina alkoi soljua.

Arja

17.3.2024

Pelimaailman kuvaus on pitkästyttävää, muutoin juoni kulje sujuvasti.

Maria

26.2.2024

Sarjan ensimmäisen kirjan jälkeen mielestäni toiseksi paras tarina.