(18)

Suunnassa: Kirja sinulle, joka haluat selkeyttä elämääsi

äänikirja ja e-kirja


”Onko mitään pahempaa kuin olla sokea? Kyllä vain, vielä pahempaa on, jos näkee mutta näkemys puuttuu.” Näin vastasi kuurosokea kirjailija ja vaikuttaja Helen Keller, kun ihmiset ihmettelivät hänen pärjäämistään elämässä.

Ymmärrys omista syvimmistä toiveista, tavoitteista ja omassa elämässä vaikuttavista voimista on sekä hyvän elämän että myönteiseen muutokseen tähtäävän työskentelyn perusta. Kun on näkemystä, on helpompi pysyä siinä suunnassa, johon oma sisäinen kompassi osoittaa.

Tämän kirjan avulla opit juuri sopivasti astumaan itsesi viereen, jäsentämään elämääsi ja omaa tapaasi toimia sekä viemään läpi pieniä, elämää vääjäämättä kohentavia ja arvojesi mukaisia muutoksia. Aivan erityisesti opit suhtautumaan itseesi lempeän rauhallisesti, välttämään paniikkiratkaisuja ja uudelleenarvioimaan sitä, mikä on toistunut elämässäsi lähes automaattisesti ehkä jo hyvinkin pitkään.

Vaikka kaikkea ei elämässä voi muuttaa, yhä lisääntyvä selkeys auttaa myös hyväksymään ne asiat, jotka ovat elämässäsi jäädäkseen.

Liisa Uusitalo-Arola on työ- ja organisaatiopsykologi ja kouluttajapsykoterapeutti. Liisa rakastaa kasvimaataan, eikä sienimetsässä vaeltelua voita hänen mielestään mikään.



3.8

18 arvosanaa

Aino

30.6.2022

Mielekkäitä harjoitteita oman suuntansa etsimiseen. Keskeneräisyyttä ja matkaa arvostava ote ja lempeä mutta suora kirjoitustyyli toimivat.