(29)

Suomen tulevaisuudet: Suuret kysymykset ja vastaukset

äänikirja ja e-kirja


Kohti positiivista tulevaisuutta!

Huippuasiantuntijat pureutuvat Suomen tulevaisuuden isoihin haasteisiin ja kertovat, miten ne ratkaistaan.

Mitkä ovat tulevaisuutemme suurimmat haasteet? Turvallisuustutkija Jarno Limnéll ja tulevaisuudentutkijat Elina Hiltunen ja Mikko Dufva kysyivät asiaa heiltä, keitä asia eniten koskee – suomalaisilta nuorilta. Ratkaisuja kaivattiin moniin ongelmiin: luontokato ja ilmastonmuutos, tulevat pandemiat, varallisuuserot ja syrjäytyminen, ääriliikkeet, kybersota… Tässä kirjassa ongelmien luettelemisen sijaan etsitään konkreettisia ratkaisuja kymmenien huippuasiantuntijoiden avulla. He kertovat, miten Suomen tulevaisuuden isot haasteet ratkaistaan. Kirjan esittelemät ratkaisuvaihtoehdot luovat uskoa meidän ja lastemme tulevaisuuteen.

Jarno Limnéll (s. 1973) on kyberturvallisuuden työelämäprofessori, sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri.

Elina Hiltunen (s. 1971) on valittu maailman 25 johtavan naisfuturistin joukkoon. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden tohtori ja diplomi-insinööri.

Tekniikan tohtori Mikko Dufva (s. 1981) on Sitran tulevaisuusasiantuntija ja tulevaisuudentutkimuksen dosentti Aalto-yliopistossa.


Lukija: Ilkka Villi
Kesto:

3.2

29 arvosanaa

Markus

5.2.2022

Hyvä kirja, mukava kuulla nuorten mielipiteitä aiheesta.