(96)

Suojelija

äänikirja ja e-kirja


Kaksi legendaarista taistelua. Yksi peloton soturi. Historiallisen seikkailun mestari vie lukijansa antiikin Kreikan verisille taistelukentille.

Themistokles johtaa sotien runtelemaa Ateenaa. Hän on menettänyt suosiotaan, mutta kahta asiaa kukaan ei voi kiistää: Themistokles on ansioitunut soturi, ja Persian armeija lähestyy. Themistokleen on taisteltava suojellakseen kaupunkiaan, eivätkä persialaiset ole ainoa sitä uhkaava vihollinen.

Ylittämätön Conn Iggulden ei vain kuvaile legendaarisia taisteluita ja antiikin maailmaa, vaan herättää historian eloon. Suojelija on antiikin Kreikkaan sijoittuvan Ateenalaiset-sarjan toinen osa.


Lukija: Ilkka Hautala
Kesto:

4.1

96 arvosanaa

Hannu

13.9.2023

Lukija ei valitettavasti sopinut tähän kirjaan, tai ei ehkä ollenkaan lukijaksi. painotti sanoja niin oudosti että huomio kiinnittyi vain siihen ja kirjan sisältö jäi toisarvoiseksi (rantamatalikko-sanankin hän luki rantama-talikko, painottaen sana loppua ja ihmettelin pitkään mistä talikosta tässä on kyse).

levula

25.8.2023

mahtavan jännittävästi kerrottu

Tarja

12.6.2022

Aivan kuten keisari saagan roomalaiset ja myös kreikkalaisten sielukkuus vähän pimentoon. Oisin kaivannut sitä murmeli tason kuvausta kuten tasankojen susista. Muuten ihan kelpo tarina noista ajoista..kiitos Conn