(1470)

Sinuhe egyptiläinen osa 2

äänikirja


Ylittämättömän kirjaklassikon ja suomalaisten Vuosisadan kirjaksi äänestämän suurteoksen toinen osa Lars Svedbergin lukemana äänikirjana!

Sinuhe on löytölapsi, joka kasvaa köyhäinlääkärin poikana Thebassa. Hän valmistuu itsekin lääkäriksi ja toimii faarao Ekhnatonin aivokirurgina. Monien myrskyisten vaiheiden, rakkauksien ja pettymyksien jälkeen hän muistelee maanpakolaisena itäisen meren rannalla nuoruuttaan ja hulluuttaan.

Sinuhe egyptiläinen on Mika Waltarin ensimmäinen suuri historiallinen romaani, joka ilmestyi vuonna 1945. Teos nousi nopeasti kansainväliseksi bestselleriksi ja on sittemmin käännetty yli neljällekymmenelle kielelle. Sinuhe on myös nähty ja kuultu mm. kuunnelmana, elokuvana ja balettina.

Mika Waltari (1908-1979) oli merkittävä suomalainen kirjailija ja tunnetuin kirjailijamme maailmalla. Waltarin tarkasti rakennetut historialliset romaanit ihastuttavat edelleen ympäri maailmaa ja valloittavat uusia lukijasukupolvia.


Lukija: Lars Svedberg
Kesto:

4.5

1470 arvosanaa

päve

25.3.2024

Hienosti kirjoitettu , lukijan ääni sopii hyvin, ihana kuunnella mukaansa tempaava. Upea teos! Elämän filosofiaa, paljon viisautta opettavaa punnittua puhetta! ❤️❤️.

Teea

15.3.2024

Ajaton tarina ihmisen kärsimyksestä.

NJ

1.3.2024

Samanlainen kuin eka. Hyvä, mutta loppua kohden alkoi jo vähän kyllästyttää. Ehdottomasti kuitenkin lukemisen arvoinen.