(801)

Siniviittainen nainen

äänikirja ja e-kirja


Mystinen kuolema hautausmaalla

Rakastetun sarjan kahdeksannessa osassa Ruth Galloway selvittää surmattujen naisten kohtaloa. Hurmaava brittisarja on täydellinen yhdistelmä jännitystä ja tunnelmointia.

Uskonnollisuudestaan tunnetussa kylässä nähdään siniviittaisen Neitsyt Marian ilmestys, ja seuraavana päivänä hautausmaan kupeesta löytyy sinisiin pukeutunut, surmattu nainen. Kun yliopistoaikainen ystävätär kutsuu Ruth Gallowayn paikalle ja kertoo saaneensa naispappeja uhkailevia kirjeitä, Ruth alkaa epäillä tapausten liittyvän toisiinsa. Pääsiäisen ristikulkueen lähestyessä uhkaajan uskonnollinen kiihko kiihtyy verenhimoksi, ja Ruth ja komisario Harry Nelson joutuvat yhdistämään voimansa selvittääkseen syyllisen, ennen kuin seuraava nainen kuolee.

Elly Griffiths tunnetaan arkeologi Ruth Gallowaysta kertovasta huippusuositusta dekkarisarjasta. Ennen kirjailijanuraansa hän työskenteli pitkään lastenkirjallisuuden parissa kustannusalalla. Idea Ruth Galloway -sarjaan syntyi, kun Griffiths lomaili arkeologimiehensä kanssa Norfolkissa, missä rantoja reunustavat muinaiset pyhät marskimaat. Ruth Galloway -sarja on ollut suurmenestys ympäri Eurooppa, erityisesti Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ruotsissa, ja sarjan seuraavaa osaa odotetaan aina innolla.



3.9

801 arvosanaa

Minna

1.4.2024

Kylläpä sattui pääsiäispyhiin sopiva tarina!

Marla

25.10.2023

Kirja oli ihan mukavan viihdyttävä ja on mielenkiintoista joka kerta näitä Elly Griffiths in kirjoja kuunnellessa saada tietoja asioista menneiltä ajoilta. Krista Putkosen äänen käyttö vain aina häiritsee, sillä se on liian terävää ja kovaa ja liikaa näyttelemistä.

Anonyymi

18.10.2023

JÄNNITTÄVÄ JA SYYLLINEN OLI ODOTTAMATON JA HENKILÖHAHMOT NIIN TUTTUJA JA IHANIA