(134)

Sijaistähti

äänikirja


Gracie Reedillä menee hyvin – jos ei lasketa niljakasta pomoa, äidin tarvitsemaa paikkaa liian kalliista hoitokodista tai sitä, että lukemattomista tehtävälistoista huolimatta Gracien elämänhallintataidot ovat lähellä nollaa.

Gracien maailma mullistuu, kun hän tapaa Kiinan elokuvamaailman tähtiparin Wei Fanglin ja Sam Yaon. Fangli on Torontossa teatterituotannon vuoksi, ja Gracien ja Fanglin yhdennäköisyys on saanut paparazzit sekoittamaan heidät toisiinsa. Nyt kuuluisalla näyttelijällä on ehdotus: Gracien pitäisi sijaistaa Fanglita pari kuukautta. Gracien seuralaisena toimisi Sam – puoleensavetävin ja raivostuttavin mies, jonka Gracie on koskaan tavannut.

Pian Gracie sukeltaa pää edellä luksuksen maailmaan. Hienostuneen elokuvatähden esittäminen on vaikeampaa kuin Gracie olisi voinut kuvitella – etenkin kun hän saa tietää todellisen syyn, miksi Fangli tarvitsee hänet sijaisekseen. Lopulta kaikki maailman listatkaan eivät auta Gracieta pitämään lankoja käsissään – tai sydäntä omanaan.

Kanadalainen kirjailija Lily Chu rakastaa toiseksi halvimman viinin tilaamista, hajuveden käyttöä tilanteessa kuin tilanteessa sekä valvomista liian myöhään hyvää kirjaa lukemalla. Chu kirjoittaa Torontoon sijoittuvia romanttisia komedioita, joiden tähtiä ovat aasialaistaustaiset naiset.


Lukija: Maija Lang
Kesto:

3.9

134 arvosanaa

Katri

10.4.2024

Piti hyvin otteessaan. Hauska.

Senni

19.9.2023

Mukaansa tempaava kirja ja sopivan kevyttä luettavaa

Satu

31.5.2023

Ihanan rento ja hyvänmielen kirja. Soljuu hyvin eteenpäin.