(220)

Siirtolapuutarhan varjoissa

äänikirja ja e-kirja


Freelance-toimittaja Viola Glas on vetäytynyt ystäviensä luksustaloon Westendiin hoitamaan haavoittunutta sydäntään ja järkkynyttä mieltään: hänen suhteensa charmikkaaseen ex-ministeri Aulis Koskeen on päättynyt karvaasti ja häntä läheisesti koskettanut erään elokuvaohjaajan kuolemantapaus on vielä tuoreena hänen ajatuksissaan. Juttukeikka Helsingin ulkopuolella sijaitsevasta Jokitörmän siirtolapuutarhasta ja sen lähestyvistä 60-vuotisjuhlista tuntuu mukavan leppoisalta aiheelta, vaikka muistuttaakin Aulis Kosken omalla siirtolapuutarhamökillä vietetyistä romanttisista hetkistä.

Siirtolapuutarhan ihana kesäidylli rikkoutuu kuitenkin pian, kun erään alueen mökin kellarista löytyy puoliksi palanut miehen ruumis. Ihmisten asioihin ammatikseen puuttuva Viola ei voi olla penkomatta tapausta, varsinkin kun kauhistuttavien tapahtumien näyttämönä toiminut mökki kuuluu kenellepä muulle kuin juuri ex-ministeri Koskelle. Sovinnaista julkisivua ylläpitävän Jokitörmän asukkaista paljastuukin Violalle kaikkea epäilyttävää, ja harmoniselta vaikuttanut yhteishenki alkaa kiristyä siirtolapuutarhan 60-vuotisjuhlien lähestyessä.

Siirtolapuutarhan varjoissa on kepeä ja kutkuttava murhamysteeri, joka aloittaa kolmiosaisen sarjan terävä-älyisestä ja romansseille alttiista toimittajasta Viola Glasista.


Lukija: Hanna Gibson
Kesto:

3.2

220 arvosanaa

Piijo

11.10.2023

olipas jännä loppu 😊

Elena

20.2.2021

Aika paljon asiavirheitä. Muuten ihan ok. Kevyttä kuunneltavaa.