(228)

Sielujen saari

äänikirja ja e-kirja


Terve vai hullu - missä raja kulkee? Väkevä tarina toisiinsa kietoutuvista naiskohtaloista synkkämaineisella saarella.

Kristina oli itsekin vielä lapsi tullessaan raskaaksi. Nyt hänen lapsensa ovat kuolleet, ja häntä tullaan noutamaan. Porvaristyttö Elli suljetaan Sielujen saarelle vuosia myöhemmin, kun hän on paennut suin päin vanhempiensa kodin ahdasta ilmapiiriä. Sigrid on hoitaja, jonka lempeään ja lujaan turvaan monet potilaat hakeutuvat. Seilin saari, Hyljesaari oli toivottomien tapausten sijoituspaikka. Rikas ja runsas tarina kertoo naisen osasta, terveyden ja hulluuden huterasta rajasta.


Lukija: Anna Kuusamo
Kesto:

4.0

228 arvosanaa

Jennina

22.6.2023

Ihana tarina lohduttomista ihmiskohtaloista ja myös syvästä ystävyydestä. Rakastan kirjoja, missä on tarinan pohjassa tositarina ja tämä on sellainen. Kannattaa kuunnella.❤️

Jenni

25.9.2022

Kristiinan tarina alussa oli kiehtova, mutta sitten kun siirryttiin muihin päähenkilöihin, kirja menetti otteensa. Seilissä äskettäin vierailleena kirjan teema oli kiinnostava.

Li

28.6.2022

Lupaavan alun jälkeen menetti otteensa ja oli pelkästään puuduttava. Valitettavasti samoin kävi lukijalle, taitavampi lukija olisi kenties saanut mielenkiinnon pysymään yllä. Kelattuna puolesta välistä loppuun.