(4364)

Se päättyy meihin

äänikirja ja e-kirja


Tunne, mistä puhutaan.

Se päättyy meihin on valtaisan menestyksen sosiaalisessa mediassa saavuttanut ilmiö, jonka viimeisiä sivuja ei voi lukea kyyneleitä vuodattamatta.

Lilyn elämä ei ole ollut helppo. Vaikeista perheoloista ponnistanut nuori nainen uskoo kuitenkin voittaneensa ongelmansa, kun hän valmistuu yliopistosta ja uskaltautuu perustamaan unelmiensa yrityksen. Kun hän vielä kohtaa Rylen, komean neurokirurgin, elämä tuntuu jo liian hyvältä ollakseen totta. Mutta sitten Lilyn nuoruudenrakkaus ilmestyy kuvioihin ja nykyisyys alkaa muistuttaa menneisyyttä. Päätöksiä on tehtävä, eivätkä ne ole helppoja.

Colleen Hoover (s. 1979) on yhdysvaltalainen menestyskirjailija, jonka teoksia on myyty maailmanlaajuisesti yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Hänen teoksissaan sydäntäriipivä romantiikka yhdistyy kipinöivään erotiikkaan, mikä on luonut hänelle valtavan fanikunnan sosiaalisessa mediassa, erityisesti TikTokissa. Hoover on kolmen lapsen äiti ja asuu Texasissa.

*

”Upea ja koskettava lukuelämys, josta ei halua päästää irti. Tätä kirjaa kierrätetään kädestä käteen.” – USA Today

”Käsittelee vaikeaa aihettaan osaavalla ja varmalla kädellä.” – Huffington Post

”Helkkarinmoinen tarina.” – New York Daily News

”Suhteita kuvataan myötätuntoisesti ja rehellisesti... Täynnä vangitsevaa draamaa ja kipeitä totuuksia.” – Kirkus Reviews


Lukija: Usva Kärnä
Kesto:

4.2

4364 arvosanaa

Ritva

26.3.2024

Viihdyttävä, mutta ei järisyttävä.

Anne

25.3.2024

Ihanasti kirjoitettu tarina ja mikä lukija. Ihan kuin olisin elänyt tarinassa. Pidin kovasti.

Mira

22.3.2024

Ei niin hyvä kuin hehkutettu mutta todella mukaansa tempaava ja koukuttava👍