(736)

Satumaa

äänikirja ja e-kirja


Synkkinä aikoina hyvät ihmiset hohtavat kirkkaimmin.

Ikonisen Stephen Kingin Satumaa on lukuhimoa lietsova fantasiaromaani, jossa kaivon pohjalta löytyvä rinnakkaistodellisuus uhkaa tuhota oman maailmamme.

"Satumaa sanoittaa ja visualisoi kauhut taitavasti. Romaani nouseekin Kingin tuotannon ylimpään kolmannekseen." -KAUPPALEHTI

Arvoituksellinen erakko Howard Bowditch jättää testamentissaan kaiken teinipoika Charlie Readille. Talon, vajan ja vanhan koiran lisäksi Charlie perii c-kasetin, jolla Howard kertoo täysin uskomattoman tarinan. Sen mukaan vajassa on kaivo, kaivossa portaat ja portaiden päässä toinen maailma. Vääristynyt satumaailma, jossa hyvä ja paha käyvät ikuista taistoaan. Charlien on laskeuduttava kaivoon, mutta sen jälkeen vain satumaan kirotut, poloiset asukit voivat hänen kulkuaan johdattaa. Pelissä on ihmiskunnan tulevaisuus.

Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947), kauhun kuningas, on yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista ja amerikkalaisen nykykirjallisuuden suurimpia tarinankertojia. Hänen ensimmäinen romaaninsa Carrie ilmestyi 1974, minkä jälkeen hän on kirjoittanut 63 romaania, 20 pienoisromaania ja yli 200 novellia. Useita merkittäviä kirjallisuuspalkintoja voittaneelle Stephen Kingille on myönnetty myös American PENin sananvapauspalkinto. Hän asuu Mainessa vaimonsa, kirjailija Tabitha Kingin kanssa. Heidän poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös kirjailijoita.


Lukija: Jalmari Savolainen
Kesto:

4.3

736 arvosanaa

Petra

20.3.2024

Ei ennalta-arvattava tarina 👌

Emilia

14.1.2024

Odotin jo, että Kingiltä olisi pitkästä aikaa syntynyt helmi. Tarinaan johdattaminen ja päähenkilöiden suhteiden luonti oli loistavaa tarinankerrontaa. Mutta itse päätarina ei ollutkaan sitten niin sykähdyttävä ja oli väkisin kuunneltava loppuun.

Tala

23.12.2023

Yksi suosikeistani Kingin kokoelmasta. Päähahmo etenkin on todella hyvin kirjoitettu ja on mielenkiintoista seurata hahmon kehitystä. Tarina starttaa ja loppuu todella hyvin. Suosittelen!