(45)

Samoilla silmillä

äänikirja ja e-kirja


Peter Franzenin esikoisromaani Tumman veden päällä oli huikea arvostelu- ja myyntimenestys. Peten valloittava tarina jatkuu romaanissa Samoilla silmillä, jossa teini-ikään tullut Pete harrastaa nyrkkeilyä ja alkaa viettää iltoja kavereiden kanssa.

Peten äiti puolestaan elää uutta nuoruutta erottuaan väkivaltaisesta poliisimiehestään, ja Peten kasvatti-isä kamppailee oman elämänsä suunnan kanssa. Pikkusisko Suvikin kasvaa ja alkaa meikata, ja yhteisessä huoneessa soivat vuorotellen Dingo ja Iron Maiden. Lasten tukena ja turvana ovat myös rakkaat isovanhemmat.

Kun maailma avartuu ja reviiri kasvaa, on totuttava käymään omat kamppailunsa jotka voi voittaa tai hävitä. Mieluummin tyylikkäällä hiusmallilla. Matka aikuisuuteen on alkanut.

Äänikirjan kertoo vangitsesti näyttelijä, kirjailija Peter Franzen itse.


Lukija: Peter Franzén
Kesto:

4.0

45 arvosanaa

Evida

5.10.2022

kivaa jatkoa Tumman veden päällä kirjasta kun Pete on jo isompi 😇 Ylpeä kyl siittä minkälainen ihminen hänestä on tullut kun tässä on sekä faktaa ja fiktiota

Juha-Matti

15.12.2021

Oli kyllä upee kirja, ja kosketti paljon, ja Peter luki kyllä upeesti😉👌🏽.

Saija

1.3.2021

Liikuttava ja ihana kasvukertomus. Tosi kiva kun Peter itse lukee ja eläytyy tekstiin, aivan kuin olisi kuunnelmaa kuunnellut. Murteen käyttö myös ilahdutti kun itsekin pohjoisen asukkeja. Suosittelen lämpimästi 🙏