(12)

Salasaari: Karanneet tarinat

äänikirja ja e-kirja


TV:stä tutun Salasaaren seikkailut jatkuvat!

Vuorovaikutteinen kuvakirja kertoo Edlan tutkimuksista salaperäisellä saarella. Silja Sillanpään kirjoittama jännittävä sanaseikkailu on täynnä kiehtovia arvoituksia, karttoja ja kutkuttavaa kieltä.

Edla ja Juju kuljettavat kirjoja, kirjeitä ja kaiken maailman kääröjä kuumailmapalloillaan kohti Salasaarta. Yksi palloista pamahtaa, ja tuhannet tarinat karkaavat ympäri Salasaarta! Tarvitaan lukijankin apua, jotta ne kaikki saadaan kiinni ja taltioitua Salasaaren kirjastoon.

Karanneet tarinat jatkaa Edlan seikkailuja paikassa, joka on kaikista maailmankolkista ehdottomasti eriskummallisin. Taitavasti punottu tarina ja kiehtovat kuvat johdattelevat lukijaa saaren salaisimmasta sopukasta toiseen.

"Kirjailija Silja Sillanpää on yhdessä kuvittaja Marja Siiran kanssa luonut todellisen lasten kuvakirjojen mestariteoksen, joka saa varmasti kaikenikäisten lukijoiden mielikuvituksen laukkaamaan." Mitä tänään luettaisiin? -kirjastoblogi

Kirjailija-käsikirjoittaja Silja Sillanpää (s. 1975) on kirjoittanut lapsille 20 vuoden ajan. Hänen luomiinsa tarinamaailmoihin on saatu sukeltaa niin Ylen lastenohjelmissa, lastenkirjoissa, oppikirjoissa kuin näytelmissäkin.

Marja Siira (s. 1987) on kuvittaja, graafikko ja sarjakuvantekijä. Siira toimii graafikkona Ylen lastenohjelmissa.