(210)

Salaperäinen vieras

äänikirja ja e-kirja


Hurmaavan cosy crime -sarjan kolmannessa osassa sisar Isabella ja poliisi Matteo Silvestri saavat murhan selvittääkseen.

Santa Caterinan kylä saa uuden asukkaan, kun luostariin muuttaa sisar Donna. Tulokkaassa on kuitenkin jotain outoa: Donna on säikky ja vaikuttaa kärsivän vainoharhaisuudesta. Sisar Isabella alkaa epäillä yhä vahvemmin, ettei uusi sisar ole pohjimmiltaan kiinnostunut luostarielämästä.

Isabellalla on kuitenkin muutakin mietittävää. Hänen on valvottava luostarissa tehtävää remonttia. Eikä siinä vielä kaikki: luostariin saapuu vieraaksi nainen nimeltä Gina Bellucci, jota rauha ja itsensä tutkiskelu eivät vaikuta kiinnostavan lainkaan. Ennen kuin Isabella saa selville, mitä Gina Bellucci luostarissa oikeasti tekee, tapahtuu murha.

Benvenuto a Santa Caterina! Toscanan ihastuttavassa kylässä asuu, työskentelee ja rukoilee luostarisisar Isabella. Äkkiarvaamatta tämä utelias nunna päätyy tutkimaan murhaa ja alkaa sen jälkeen selvitellä myös muita kylässä tapahtuvia rikoksia. Santa Caterinan ainoa poliisi Matteo Silvestri on kiitollinen nunnan tarjoamasta taivaallisesta avusta.

Valentina Morelli on kirjoittanut romaaneja jo vuosia. Hän omistaa "Luostari, murha ja dolce vita" -sarjansa Italialle ja onnistuu oivallisesti vangitsemaan toscanalaisen tunnelman. Rikosromaaneillaan hän haluaa kertoa inhimillisiä tarinoita.



3.6

210 arvosanaa

Leila

18.7.2023

Cozy crimea, lämminhenkinen ja hyväntuuline.

Tiina

17.7.2023

vähän alkavat muistuttaa toisiaan

Anonyymi

12.5.2023

Simppeli juoni, turhaa selittelyä ympätty mukaan.