(470)

Sairaalan arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto

äänikirja ja e-kirja


Suomen suosituimmat lapsietsivät vauhdissa: Lasse ja Maija koruvarkaan jäljillä!

Sara Pelli on murtanut jalkansa ja joutuu Vallilan sairaalaan kipsattavaksi. Mutta miksi poliisipäällikkökin on siellä? Käy ilmi, että sillä välin kun potilaille asennetaan kipsi, heidän korujaan katoaa jäljettömiin. Ketään ei kuitenkaan voida pidättää, ennen kuin poliisipäällikkö löytää varastetut arvoesineet. Onneksi Lasse ja Maija keksivät nerokkaan suunnitelman!

Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille. Sarja ilmestyy nykyisin värikuvitettuna, ja myös alkupään kirjat on uudistettu neliväriseen asuun.

Lue kaikki osat: Timanttien arvoitus, Hotellin arvoitus, Sirkuksen arvoitus, Kahvilan arvoitus, Muumion arvoitus, Kullan arvoitus, Elokuvateatterin arvoitus, Sanomalehden arvoitus, Junan arvoitus, Koulun arvoitus, Sahramin arvoitus, Eläinpuodin arvoitus, Syntymäpäivän arvoitus, Uimahallin arvoitus, Palokunnan arvoitus, Polkupyörän arvoitus, Vankilan arvoitus, Jalkapallon arvoitus, Linnan arvoitus, Rakkausarvoitus, Muodin arvoitus, Elokuvan arvoitus, Kirjaston arvoitus, Sairaalan arvoitus

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä. Lasse-Maijan etsivätoimiston hauskat kuvitukset ovat Helena Willisin käsialaa.



4.5

470 arvosanaa

Nella

12.2.2024

❤️💙💙💙🥳😆🤭🫠☺️Best!! ❤️💙💙💙🥳😆🤭🫠☺️

Henri

6.2.2024

🚑🏥🧬💊🌡️💉🌡️💊🌡️💉🌡️💊🧬🏥🚑 LASE. JA. MAIA 🤓😎🥸👿😡🤬

Hilla🐎❤️

6.2.2024

tosi hyvä ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️