(369)

Routavaurioita

äänikirja ja e-kirja


Arki alkaa upouudessa Villa Venlassa - suosittu viihdesarja jatkuu.

Kun kihlattu Petri häipyy Venlan elämästä, Ruusukartanon hoitamiseen kaivataan kiivaasti apukäsiä. Venla palkkaa talonmieheksi nuoren monitaituri-Andreaksen, mutta joutuu huomaamaan, ettei rekrytointi mennytkään ihan nappiin. Ystävyyssuhteissakin kuohuu, ja yllättäen uusi ystävä löytyy sieltä mistä vähiten odottaa.

Lähistöllä asuvaan veneenveistäjä Eelikseen Venla olisi halukas tutustumaan enemmänkin, kun taas Eelis tuntuu olevan tyytyväinen omillaan. Ja sitten on ikuisuuskysymys Jörn, joka ei millään suostu häviämään Venlan elämästä.

Routahalkeamia syntyy niin sokkeliin kuin sydämeenkin.


Lukija: Mervi Takatalo
Kesto:

3.7

369 arvosanaa

Mari

27.2.2024

tässä kirjassa todella oli hieman negatiivinen ilmapiiri. Mutta juonenkäänne edellisiin sarjan kirjoihin ehkä vaati niin. Eihän elämä aina ole ruusuilla tanssimista muutenkaan. Onni on, että pääsee seuraavan osan kuuntelemaan heti.

Mirja

31.12.2023

Tapahtumarikas, miessuhteet hallitsevat vahvasti tarinaa.

Larissa

17.10.2023

Ihan ok sarjan jatkoksi tehty kirja, henkilöitä on aika paljon ja ne meinaa mennä sekaisin. Yleensä kirjoissa ei kerrota asioita ”turhaan” vaan kaikella kerronnalla on syynsä, mutta tässä tapahtui paljon asioita vain tapahtumisen takia, esim. Venlan paino-kohtaus. Kovin negatiivissävyinen on, harmi, tästä olisin odottanut enemmän hyvänmielen kirjaa kuin jatkuvaa valitusta toisten ominaisuuksista yrittämättä edes ymmärtää asioita niiden takana.