(161)

Routamorsian

äänikirja


Intensiivinen jännitysromaani moraalikäsityksiä ja lakia vahvemmasta halusta pelastaa lähimmäisen elämä. Vieläkö menetysten ravistelema rikostutkintatiimi kestää yhä uusien haasteiden äärellä?

Nyt hän tiesi, mitä ladossa oli. Ei mitään teille. Ei. Ladossa oli ruumis. Ladossa oli ruumis. Ladossa. Ruumis. Hän pyöritteli sanoja päässään, ja joka kerta lause kuulosti yhtä hullulta. Hän mietti, että ruumis oli varmaan jo maatunut, eikä siitä olisi paljoakaan jäljellä. Kylmät väreet kulkivat iholla, tunkeutuivat syvemmälle, ja tuntui kuin jäinen koura olisi kuristanut sydäntä. Eno oli tappaja.

Nuori opiskelijanainen katoaa baari-illan jälkeen lokakuun pimeään yöhön. Kovia kokenut joensuulainen rikostutkijatiimi saa pian selville, että nainen on siepattu. Tutkinta osoittautuu luultua kiperämmäksi ja tuo mukanaan synkkiä käänteitä.

Toisaalla nuori mies löytää kuolemansairaan enonsa kirjahyllystä kirjeen, joka sisältää suuren salaisuuden. Yhtäkkiä hänen käsissään on yli kymmenen vuotta vanhan rikoksen selviäminen, mutta panokset ovat kovat. Tehdäkö oikein vai suojella lähimpiään?

Suvi Piiroinen (s.1977) on Kuopiossa työskentelevä kieltenopettaja, joka on kotoisin ja asuu tällä hetkellä Pohjois-Karjalassa. Routamorsian on hänen kolmas jännitysromaaninsa. Aiemmin sarjassa ovat ilmestyneet runsaasti kiitosta saaneet teokset Pahaa parempi (2016) ja Menetetyt (2017), jotka toivat lukijalle tutuiksi rikostutkijat Väinö Rossin ja Rob Peuran tiimeineen.


Lukija: Sirpa Soininen
Kesto:

3.9

161 arvosanaa

Anonyymi

6.2.2024

Paras näistä kolmesta, vaikka kaikki oli hyviä. Mielelläni kuuntelisin lisää!

Anonyymi

12.1.2024

omilla kotiseudulla tapahtumat, nii lisää mielenkiintoa!

Anonyymi

11.12.2023

Eri lukijan lukemana kirja olisi saattanut olla ihan hyvä. Lukija lukee kömpelösti ja "uutistenlukijan" intonaatiolla. Kun kyseessä on dekkari, niin lopputulos ei vaan toimi ja kirjan seuraaminen on hyvin vaikeaa.