(1287)

Risto Räppääjä ja Sevillan saituri

äänikirja ja e-kirja


Pötki pakoon, Risto Räppääjä!

Risto ja hänen tätinsä Rauha elävät "pientä, hyvää elämää" eivätkä edes unelmoi rikkauksista. Mutta eräänä päivänä Risto saa yllättävän kirjeen: Espanjan Sevillassa asuva sukulainen Ernesti Ohranen harkitsee testamenttaavansa Ristolle koko omaisuutensa. Ernesti on tullut Suomeen ja haluaa tavata Riston mahdollisimman pian. Rauha-täti ja Elvi tekevät Ristosta pikavauhtia salonkikelpoisen. Nelli ja Lennartkin hieraisevat silmiään nähdessään siististi kammatun, klubitakkisen herraspojan. Ristoa ei perijän osa kiinnosta, hän haluaisi vain rummut kaupan ikkunasta. Rauha lupaa ne Ristolle, mikäli tämä suostuu menemään Ernestin taloon.

Perillä alkaa tapahtua outoja asioita, kuin talo olisi täynnä salakäytäviä. Ernesti on jörö ja tyly, hänen palvelijansa Arnold taas vaikuttaa ystävälliseltä. Nelli karkaa Riston avuksi kummitustaloon , ja sinne säntäävät myös Rauha, Elvi ja Lennart. Miksi joku on saita, miksi joku toinen on pahansuopa ja ilkeä? Lopulta syyt selviävät, ja ne, joiden ei olisi uskonut koskaan ystävystyvän, löytävät toisensa.Vauhdikkaaseen ja hauskaan tarinaan perustuva elokuva Risto Räppääjä ja Sevillan saituri tulee elokuvateattereihin 13.2.2015.

Sinikka ja Tiina Nopolan Risto Räppääjät ovat valtavan suosittuja Suomessa ja monessa muussakin maassa. Risto ja Nelli esiintyvät myös rakastetuissa elokuvissa, näytelmissä ja mm. kodin tekstiileissä! Christel Rönns on kuvittanut runsaasti sekä toisten kirjoittamia että omia tekstejään. Hänelle on myönnetty mm. Finlandia Junior -palkinto.


Lukija: Paavo Kerosuo
Kesto:

4.4

1287 arvosanaa

meeri

24.2.2024

On säitä pidellyt ja jotain jotain ja mitä sille teidän pienelle koiralle kuuluu onko sen silmät mennyt ihan HUURUUN!?

Aada

24.2.2024

Hyvä

Petja

13.2.2024

fantastinen 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🏿👍🏽🫳🏽🫴🏽🤟🏽🤘🏽👍🏽👍🏽^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)(⁠☆⁠▽⁠☆⁠)