(1879)

Risto Räppääjä ja pakastaja-Elvi

äänikirja


Rauha Räppääjän jalka nyrjähtää ja hän joutuu petiin. Risto kysyy: "Kuka minulle nyt laittaa ruokaa?"

Rauha hälyttää apuun serkkunsa Elvi Räppääjän, eläkkeellä olevan pakastaja-pussittajan. Elvi majoittuu keittiöön ja yrittää saada uudenlaisen komennon Räppääjien huusholliin. Hän päättää muun muassa tuhota kaikki pieneliöt, joita olettaa Räppääjillä pesivän (täitä Riston päässä ja pölypunkkeja patjoissa).

Mutta onko Elvi pelkkä touhottava huusholli-ihminen? Risto kuulee keittiöstä öisin kummallista keskustelua. "Könistetään sitten kunnolla, niin saadaan koko rahasäkki", Elvi supattaa.

Risto ryhtyy selvittämään naapurin Nellin kanssa Elvin salaisia suunnitelmia. Kenen kanssa Elvi yön tunteina puhuu? Miksi hän käyttää ihmisistä peitenimiä? Keitä ovat "Huuhkaja" ja "Kanavaras"?

Ehtivätkö Risto ja Nelli paljastaa Elvin aikeet ennen kuin tapahtuu jotakin outoa?

Sinikka ja Tiina Nopolan lastenkirjoja rakastetaan niin Suomessa kuin ulkomailla.


Lukija: Paavo Kerosuo
Kesto:

4.4

1879 arvosanaa

Henri

3.3.2024

No 👍🈵😏㊙️㊗️🉐🈲🈹😎 ja Eetu yli kymmenen vuotta sitten ne ovat muun muassa ja Eetu ja täältä löytyy täältä R rtgrfffv on ollut aina välillä ei ttgy ei saa kopioida ja liittää mukaan yhteystietosi ja Eetu p ja sen läheltä yli vuoden valtamerellä ja sen ympäristössä on ollut jo jonkin tai sitten ne ovat muun muassa ja täältä löytyy täältä R rtgrfffv on ollut aina välillä ei ttgy ei saa kopioida ja Eetu p on ollut viime vuosina ollut viime vuosina on joku joka osaa on pyydetty lausuntoa on joku joka tietää miten

Pilvi

23.2.2024

Aika hyvä

Fanny

3.12.2023

ihan kiva🥉 juu moikka ja mä oon tupsu-poni FANI❣️ TUPSU ponnynnen on paraaas🫶🏻💙🥇🫶🏻🥇⭐️