(477)

Rikosten Rauma

äänikirja ja e-kirja


Varovasti pojat alkoivat nostella romuja pois kasasta. Viileä vappuyö tuntui muuttuvan hetkessä jäätävän kylmäksi. Kasan alla makasi eloton Mauri, verinen ruhje päässään. Pojat katsoivat ympärilleen hyytävän hiljaisuuden vallitessa. Surmaaja saattaisi olla missä tahansa.

Rikosten Rauma kuljettaa lukijan Rauman satamakaupungin rikoshistoriaan vuodesta 1966 aina 2000-luvulle asti. Kirjan tiedot on kerätty poliisin esitutkintamateriaaleista, oikeuden pöytäkirjoista, lehtileikkeistä sekä Raumalla pitkän uran tehneiden poliisimiesten muistojen sopukoista.


Lukija: Jussi Puhakka
Kesto:

3.8

477 arvosanaa

Jenni

31.12.2023

Aivan ihana kirja!

Tommi

13.12.2023

Ihan ok, kerronnan alussa tuli tunne että pitää laittaa nopeutta pienemmälle, jotta ei mene kerronta välillä ohi, alkuun oli hieman vaikea keskittyä. Kirjaan olisin toivonut tarkempaa jaottelua tapahtumien vuosilukuihin, tällöin olisi pysynyt paremmin kärryillä rikosten ajankohdista. Rauma on kotikaupunkini, mutta Rauman murre ei ole lähellä sydäntäni, joten kun niitä välillä tupsahti kerrontaan, lopetin kuuntelun kesken. Se ei vain ollut minulle, rikoshistorian kannalta hyviä juttuja, mutta jotain jäi uupumaan.

Jonne

30.10.2023

hyvä