(391)

Rikostarinoita maailmalta

äänikirja ja e-kirja


Tämä maailmanympärysmatka karmii selkäpiitäsi!

Matkatoimittajien true crime -tarinat vievät kylmäävälle matkalle maailman ympäri. Kulttuuri vaihtuu, ihmismielen pimeä puoli pysyy.

Kokeneet matkatoimittajat törmäävät usein reissuillaan kohteiden kulttuuria kohahduttaneisiin tapauksiin. Todellista jännitystä tihkuvalla maailmanympärysmatkalla kuljetaan 15 maahan, joissa kaikissa on koettu hirmuisia kohtaloja. Menneisyyden ja oman aikamme rikostarinat johdattavat samalla matkalle ihmismielen pimeyteen. Mukana on sekä uusia, selvittämättömiä murhamysteerejä että legendaarisia rikostapauksia, kuten Alcatrazin pako. Oliko japanilainen joukkoitsemurha sittenkään itsemurha? Kuka kaappasi teloitetun tansanialaispäällikön pään? Millainen outo murhatapaus sai Irlannin sekaisin? Rikostarinoita kertovat suomalaisen matkamedia Tripsterin matkatoimittajat.

Matkamedia Tripsterin päätoimittaja Siru Valleala on toimittanut kirjan ja kirjoittanut puolet tarinoista. Valleala on aiemmin kirjoittanut Tripsterin matkaoppaita ja tehnyt itse maailmanympärysmatkan, jonka reittiä rikoskertomusten reitti pitkälti kulkee. Ääneen pääsevät myös Paula Kultanen Ribas (Barcelona), Aino Tanhua (Tansania), Antti Helin (Thaimaa), Liisa Helve-Sibaja (Sveitsi), Moona Laakso (Irlanti), Reetta Kemppi (Kalifornia) ja Soile Vauhkonen (Tukholma).


Lukija: Johanna Kokko
Kesto:

3.6

391 arvosanaa

Maria

26.5.2023

Kirja oli mainio, lukijalta olisin odottanut nimien ja paikkojen oikein lausumista enemmän.

henni

19.5.2023

nojoo. en jaksaisi kuunnella uudestaan. alku tuntui prässäilevältä ("minäpä olen matkustanut sinne ja kokenut tämän ja tämän") loppua kohti kirja parani. tosissaanko piti maailma matkustaa ympäri tämän takia? tuntui myös tripsterin mainoskirjalta...

Kokeille

16.4.2023

Eri maiden kulttuurien takia kirja oli kiinnostavaa kuunneltavaa. Matkailu & true crime, eihän siitä voi olla pitämättä!