(734)

Rikoksia ja rakkautta

äänikirja ja e-kirja


Millaista on elää tunnetun rikollispomon puolisona?

Rikoksia ja rakkautta on true crime -elämäkerta, jossa ex-aviomies ja lapsen isä on antanut kasvot liivijengille, johtanut rikollisjärjestöä ja tuomittu lukuisista talous-, huumausaine-, petos- ja väkivaltarikoksista.

Hanna seurasi vuosia vierestä miehensä rikollista elämää ja kotietsintöjä. Vastaili poliisien kysymyksiin miehensä olinpaikasta ja oppi tuntemaan vankilat ja niiden tapaamishuoneet.

Eräänä päivänä Hanna otetaan kiinni. Hän viettää kolme viikkoa Pasilan poliisivankilassa. Hannaa syytetään osallisuudesta Katiska-huumevyyhtiin. Tuosta hetkestä alkoi matka, johon Hanna ei koskaan osannut varautua.



3.7

734 arvosanaa

Anonyymi

24.1.2024

Asioilla ei mässäilty vaan kerrottiin mitä on tapahtunut.Hanna vaikuttaa hyvältä ihmiseltä joka rakastui väärään mieheen.Niin voi käydä ja käykin monelle muullekin mutta kaikki rikolliset eivät ole julkisuuden henkilöitä.Kovan tien Hanna on kulkenut lapsensa kanssa.

Pauliina

23.1.2024

Tunteita herättävää ja aitoa tekstiä. Virkistävää saada välillä naisnäkökulmaa kyseiseen aihepiiriin.

Susanna

21.1.2024

Olisin halunnut kuunnella koko kirjan, mutta lukijan vuoksi kestin vain alle 2min. Ääni on kovin aneeminen, väritön. Lisäksi hänen puheensa oli aivan liian hidasta. Toivottavasti löydän tämän kirjan jonkun muun lukema.