(441)

Riista

äänikirja ja e-kirja


Arktinen ihmisjahti alkakoon.

Kun Elizabeth Caspersen löytää järkyttävän videotallenteen edesmenneen isänsä kassakaapista, hän päättää palkata yksityisetsivä Michael Sanderin. Videolla näkyy raaka ja organisoitu ihmismetsästys arktisessa maastossa, ja Elizabethin isä on mukana jahdissa, joka päättyy nuoren miehen kuolemaan. Elizabeth pelkää videon tuhoavan hänen isänsä kansainvälisen yrityksen.

Michael Sander, entinen poliisi ja sotilas aloittaa tutkimukset ja päätyy monin tavoin ongelmalliseen yhteistyöhön rikoskomisario Lene Jensenin kanssa. Kaksikko löytää itsensä mielipuolisesta rikollisuuden maailmasta. He joutuvat käyttämään kaiken kokemuksensa paljastaakseen totuuden salaisesta ihmisjahteja järjestävästä organisaatiosta. Pian he kamppailevat myös omasta hengestään – Sander ja Jensen huomaavat olevansa seuraavan metsästyskierroksen riistaa...

Riista aloittaa Steffen Jacobsenin huippusuositun trillerisarjan yksityisetsivä Michael Sanderista ja rikoskomisario Lene Jensenistä.

Steffen Jacobsen on tanskalainen kirurgi ja menestyskirjailija, joka on työskennellyt suuren osan elämästään Grönlannissa ja Pohjois-Norjassa. Hän teki suuren läpimurtonsa romaanillaan Riista, joka aloittaa huippusuositun rikossarjan Michael Sanderista ja Lene Jensenistä. Steffen Jacobsenin teokset ovat keränneet vankan lukijakunnan Euroopassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Kiinassa ja Taiwanissa, ja niistä on myyty elokuvaoikeudet.


Lukija: Markus Niemi
Kesto:

3.9

441 arvosanaa

Anonyymi

26.1.2024

Kamalan hyvä ja kiinnostavasti kirjoitettu.

PK

11.11.2023

Hyvä ja jännittävää tarinan kerrontaa, kaiken jälkeen kirjan loppu oli laimea.

Stenkka

31.7.2023

Surkea