(77)

Riikinkukkolinna

äänikirja ja e-kirja


Claveringin perheen on hyväksyttävä se tosiasia, että heidän etuoikeutettu elämäntapansa ja englantilainen maalaiskartanonsa ovat mennyttä aikaa. Nuori Jessica Clavering kasvaa perheensä taloudellisen tuhon varjossa.

Kun hänelle tarjoutuu ulospääsy kotinsa katkeroituneesta ilmapiiristä, hän tarttuu siihen – vaikka se tarkoittaakin avioliittoa uusrikkaan naapurin pojan Joss Maddenin kanssa. Hän ei kuitenkaan tiedä, kuinka dramaattisesti hänen elämänsä muuttuu. Nuoripari matkustaa legendaarisen opaalin perässä Australian takamaille Jossin kotikartanoon. Opaalin kohtalo on kietoutunut tiiviisti Jessican menneisyyteen, ja hän joutuu kohtaamaan perheensä salaisuudet. Ja sitten on vielä Joss – onko heidän avioliittonsa vain kulissi? Vai onko se rakkautta?

Victoria Holt on Eleanor Alice Burford Hibbertin (1906-1993) kirjailijanimi. Holt oli yksi aikansa rakastetuimpia ja tuotteliaimpia kirjailijoita, joka teki läpimurtonsa historiallisilla romaaneillaan. Hänen romaanejaan on myyty kansainvälisesti yli 50 miljoonaa kappaletta.


Lukija: Elina Ylisuvanto
Kesto:

3.9

77 arvosanaa

Anonyymi

19.7.2023

Nuorempana ihailin vaimoa. Nyt vanhempana ajattelen, lapsellinen tyttö. Hyvä

Heini

3.4.2022

Lukija vaikutti kovasti kuuntelukokemuksen, eikä tarina ollut ihan niin mukaansa tempaava kuin sai käsityksen.

Kirsi

20.9.2021

Jännittävä