(22)

Rautamiehen arvoitus

äänikirja


Salaseura Apassit kosmisten arvoitusten edessä

Halleyn komeetta uhkaa maapalloa. Helsingin yötaivaalla näkyy myös outoja valoja sekä räiskyviä punaisia salamoita, ja Bulevardin tienoilla liikkuu väkivahva nelikätinen rautamies. Kun insinööri Kallander katoaa koirineen ja verstaineen, poliisi on ihmeissään ja Apassit tarttuvat toimeen. Keitä ovat salaperäiset naamiomiehet? Miten juttuun liittyy amerikansuomalainen miljonääri tai Kallanderin susikoira Luna? Tuleeko maailmanloppu?

Apassit on jännittävä lasten etsiväsarja, jossa ratkotaan salaperäisiä tapauksia noin vuonna 1910. Apasseihin kuuluvat Heikki, Otto, Erik ja Samuli sekä Heikin kaksossisaret Elli ja Nelli. Kirjasarjan historialliset puitteet tempaavat kaikenikäiset kuuntelijat jännittävään seikkailuun menneeseen maailmaan.

Tapani Bagge on huumorilla höystetyn jännityksen ja vauhdikkaiden tarinankäänteiden mestari. Tämä yhden miehen tarinatehdas tuottaa parhaimmillaan useamman kirjan vuodessa. Monipuoliseen ja palkittuun tuotantoon lukeutuu niin lasten kuin aikuisten romaaneja, kuunnelmia, näytelmiä sekä tv- ja elokuvakäsikirjoituksia.


Lukija: Konsta Laakso
Kesto: