(38)

Rakkauden kevyt taakka: Agatha Christie

äänikirja ja e-kirja


Mikä on sisarrakkauden hinta?

Agatha Christien salanimellä kirjoittama psykologinen romaani isosiskon ja pikkusiskon välisestä suhteesta.

Shirleyn syntyessä isosisko Laura ei ole innoissaan: pikkusisko saa perheen kaiken huomion! Eräänä yönä Lauran tunteet kuitenkin muuttuvat dramaattisesti, kun hän joutuu pelastamaan Shirleyn ja vannoo suojelevansa pikkusiskoaan kaikin mahdollisin keinoin. Pitkään Laura elää Shirleyn varjossa huolehtivana, rakastavana isosiskona, mutta kun kuvioihin astuu mies, johon Laura voisi rakastua, kuinka käy sisarrakkauden?

Mary Westmacott on salanimi. Sen taa kätkeytyy englantilaisen dekkarin kiistaton kuningatar Agatha Christie (1890–1976), jonka teoksia on käännetty noin sadalle kielelle ja myyty yli kaksi miljardia kappaletta. Westmacott-nimimerkillä kirjoitetut teokset eivät ole salapoliisiromaaneja, mutta Christie oli vertaansa vailla myös psykologisen kaunokirjallisuuden taitajana ja juonenkuljettajana.


Lukija: Elina Keinonen
Kesto:

3.3

38 arvosanaa

Anonyymi

4.5.2023

Mielenkiintoinen, mutta sitten kirja muuttui kertomaan jostain papista ja hänen elämänkulustaan ja muuttui kahden miehen vuoropuheluksi. Iso pettymys, aihe harhautui täysin ja loppu tuli yhtäkkiä ja töksähtäen.

Aino

6.4.2023

Ehkä aikansa kuva, mutta ärsyttävästi kuvattu naisia jotka tarvitsevat miehiä kertomaan miten elää. Odotin kirjalta enemmän.