(371)

Rakkauden ilmansuunnat

äänikirja ja e-kirja


Tunteiden kompassi näyttää suuntaa.

Milly Johnsonin Rakkauden ilmansuunnat on romaani täynnä sydäntä, sielua ja lämmintä huumoria.

Ilman sururyhmää Laurie ja Pete olisivat tuskin koskaan kohdanneet. Niin erilaisista ympyröistä heidän elämänpiirinsä olivat. Mutta tässä he nyt ovat, samassa tilanteessa, yrittämässä ymmärtää hiljattain tapahtunutta menetystä.

Surusta versoo onnea ja uusi alku. Mitä enemmän he keskustelevat ja mitä syvemmin he tutustuvat, sitä voimakkaammin Laurie huomaa outoja yhteensattumia heidän elämäntarinoissaan. Ja sitten Pete oivaltaa, miten totuus voi muuttaa kaiken. Mutta yhtä vakaasti kuin kompassi osoittaa pohjoiseen, vetävät he toisiaan puoleensa.

Hyvän mielen kirjallisuuden taiturin Milly Johnsonin Rakkauden ilmansuunnat on romaani ystävyydestä, rakkauden merkityksestä, suurista salaisuuksista, teekupposista ja revontulista. Läsnä on koko tunteiden kirjo syvästä surusta sydämenpohjasta hersyvään nauruun.

Milly Johnson on palkittu englantilainen kirjailija. Hän on julkaissut 18 romaania ja hänen teoksiaan on myyty maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta. Kirjailijanuransa ohella Johnson on toiminut mm. journalistina, käsikirjoittajana, runoilijana ja julkisena puhujana. Johnson asuu Barnsleyn kylässä Yorkshiressa.

Keväällä 2024 ilmestyvä Kaiken keskellä elämä on viides Johnsonilta suomennettu romaani. Aiemmin suomeksi on julkaistu Kirsikoita ja joulun taikaa, Teetä auringonkukkien kahvilassa, Kaikkien joulujen äiti ja Rakkauden ilmansuunnat.



4.1

371 arvosanaa

NJ

21.12.2023

5/5

Laura

1.10.2023

Ihana ja elämänmyönteinen, vaikeuksien kautta voittoon ja rakkauteen! ❤️

Anonyymi

30.9.2023

merkillinen tarina. ihana.❤️