(229)

Rakastan vain sinua

äänikirja ja e-kirja


Skotlantiin sijoittuva kiihkeä tarina jatkuu

Aili McGregor, Megin sisar, kantaa sydämessään salaisuutta, jonka paljastuminen asettaisi sekä hänen maineensa vaakalaudalle että läheisensä hengenvaaraan. Salaisuus piinaa Ailia päivin ja öin ja sen pitäminen on päivä päivältä vaikeampaa.

Kun hänen sisarensa Megin mies, klaanipäällikkö Evan McAlister, lähettää veljensä Andrew’n Ailin seuraksi, Aili ei ensin ole moksiskaan. Andrew McAlisterin katse tuntuu kuitenkin näkevän Ailin sieluun asti, paljon syvemmälle kuin Aili tahtoisi paljastaa. Andrew saa Ailin epäilemään itseään ja salaisuuden verho alkaa rakoilla….

Kun Andrew näkee surun Ailin silmissä, hänen on pakko selvittää sille syy. Andrew on valmis laittamaan peliin kaiken, jopa mahdollisuuden rakastaa.

Josephine Lys on espanjalainen kirjailija, joka on erikoistunut historialliseen romantiikkaan. Ammatiltaan hän on juristi, mutta intohimo lukemiseen johdatti hänet kirjailijan uralle.Kirjoittamisen ja lukemisen lisäksi Lys rakastaa matkustelua ja maalaamista. Lysin McGregorin klaanista kertova trilogia vie kohtalokkaalle matkalle Skotlannin jylhiin maisemiin.



3.8

229 arvosanaa

Minna

27.10.2023

🤗🥰

Mirja

25.8.2023

lukija minun mieleen

Iiris

1.3.2023

Mahtava lukian ääni ja tapa millä hön lukee