(9)

Rakas kämppäkaveri / Kylmettynyt sydän / Kaikki huomioidaan

e-kirja


Rakas kämppäkaveri

Ovikello soi ja keskeytti Juden ajatukset. Kirjoittaminen oli ollut koko päivän muutenkin tahmeaa, ja nyt hänen pitäisi vielä toimia isäntänä kirjallisuusagenttinsa rakkaudessa pettyneelle serkkutytölle. Hän oli odottanut punasilmäistä, nuhjuisesti pukeutunutta maalaistyttöä, mutta huomasikin tuijottavansa tyylikästä kaunotarta. Hillitse itsesi! Jude käski itseään. Emily oli tullut tänne parannellakseen särkynyttä sydäntään, ei joutuakseen taas yhden roistomaisen miehenkuvatuksen huijaamaksi. Juden oma elämä oli tienhaarassa joten hänen olisi parasta kohdella Emilyä kuin ketä tahansa kämppäkaveria!

Kylmettynyt sydän

Intohimo ohjaa menestynyttä italialaista neurokirurgi Carlo Rossia niin työssä kuin vapaa-ajalla. Himon liekki syttyy hänen kohdatessa Danielle Blaken - hän haluaa naisen. Kiihko valtaa myös Daniellen ja heidän rakastellessa hänen tunteensa heräävät ensimmäistä kertaa. Carlo haluaa toimia omilla ehdoillaan: ei sitoutumista, ei yhteistä tulevaisuutta, vain lyhyt suhde. Kun Daniellen pitäisi lähteä Italiasta, pystyykö Carlo kuitenkaan päästämään irti?

Kaikki huomioidaan

Colly Gillingham on pinteessä. Hän on saanut häädön kotoaan ja hänen on lisäksi löydettävä töitä - ja nopeasti! Joten nähdessään Livingstone Developmentsin ilmoituksen avoimesta sihteerin paikasta, Colly tarttuu tilaisuuteen... Sillä hetkellä, kun Silas Livingstone kohtaa Collyn, hän tietää, että tämä on juuri hänen etsimänsä nainen. Mutta Silasilla on vain yksi avoin työpaikka - vaimon paikka paperiavioliitossa. Tarttuuko Colly tarjoukseen...?