(30)

Rakas Evan Hansen

äänikirja ja e-kirja


Älykäs, hauska ja traaginen romaani valheesta ja sen seurauksista

Yksinkertainen valhe johtaa monimutkaisten totuuksien vyyhtiin hykerryttävässä tarinassa ajastamme, jolloin ollaan pakonomaisesti esillä ja toisaalta jäädään kipeästi syrjään.

Kun Evan Hansenin kirje päätyy perheelle, joka suree kuollutta poikaansa, Evan saa elämänsä tilaisuuden: hänelle tarjoutuu mahdollisuus kuulua johonkin. Evanin on vain teeskenneltävä, että hän oli ongelmallisen Connor Murphyn salainen paras ystävä.

Yhtäkkiä Evan ei ole enää näkymätön - edes unelmiensa tytölle.

Connorin vanhemmat kutsuvat hänet elämäänsä kuullakseen lisää pojastaan. Mitä syvemmälle vanhempien tuskan syövereihin Evan uppoaa, hän tajuaa, ettei ole oikealla polulla, mutta jos hänen valheensa auttavat surevia omaisia, mitä haittaa niistä voi olla?

Entinen Evan oli lamaantunut, uuden Evanin elämässä on tarkoitus. Jokainen päivä on mahtava! Kunnes kaikki valheet alkavat purkautua ja Evanin on kohdattava elämänsä isoin este: itsensä.

Val Emmich on kirjailija, laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä. Hänen toinen romaaninsa Dear Evan Hansen perustuu Broadway-menestysmusikaaliin, ja hän kirjoitti sen yhdessä tuotantoryhmän jäsenten Steven Levensonin, Benj Pasekin ja Justin Paulin kanssa. Lue lisää: valemmich.com



3.4

30 arvosanaa

A.

10.10.2023

Tukahduttavien valheiden verkko. Tunnevyörytys himpun amerikkalaista.

Lilli

7.10.2023

Surullinen kipeä ja kaunis kertomus. Vaikea aihe joka koskettaa liian monia tässä maailmassa.