(647)

Räjähdysvaara

äänikirja ja e-kirja


Stand up -koomikon räävittömän hauska esikoisromaani.

Kaikilla on huonoja työpäiviä, mutta harva joutuu kohtaamaan paskamyrskyn suorassa lähetyksessä. Hulvaton romaani siitä mitä tapahtuu, kun keski-ikäinen TV-kasvo päättää palauttaa uskottavuutensa kohupotkujen jälkeen.

Miina Malviston terveys reistailee ja olo on räjähdysherkkä, mutta lääkärit eivät ota häntä tosissaan. Kun suoran talk show’n tärkeä teemajakso köyhyydestä muuttuu farssiksi, hän lataa kulisseissa perkelöityneen mielipiteensä haastateltavasta. Harmi vain, että mikrofoni on yhä päällä.

Menestyjän pudotus yhteiskunnan pohjamutiin on vauhdikas. Nolattu Miina yrittää pelastaa julkisuuskuvansa lunastamalla televisiossa möläytettyjä lupauksia. Onneksi vihamielisen somen voiman voi valjastaa myös imagon kiillottamiseen.

Ilkikurinen romaani pohtii, miten lapseton keski-ikäinen nainen löytää paikkansa maailmassa, jossa papukaijalle on helpompi puhua kuin ihmisille.

Kaisa Pylkkänen (s. 1974) on käsikirjoittaja, ohjaaja ja palkittu stand up -koomikko. Hän on käsikirjoittanut useita suosittuja televisiosarjoja, kuten Pientä laittoa, Uutishuone ja Käenpesä. Räjähdysvaara on hänen esikoisteoksensa.


Lukija: Pirjo Heikkilä
Kesto:

3.8

647 arvosanaa

Sarini

26.3.2024

kiusallinen, ärsyttävä. ei sopinut minun huumorille, jos sitä oli tarkoitus ruokkia.

Saija

23.3.2024

Hauska ja yllättävä,olisi kiva nähdä tämä elokuvana

Laura

1.3.2024

hauska!