(254)

Pörssi-ilmiöitä

äänikirja ja e-kirja


Yhdysvaltain osakemarkkinoiden tapahtumat heijastuvat hyvässä ja pahassa viimeistään seuraavana päivänä, ja myös pitemmällä tähtäimellä maailman muihin pörsseihin.

Kirja kuvaa pitkiä syklejä Wall Streetilla, jotka tunnistamalla sijoittaja voi kasvattaa todennäköisyyttä olla mukana nousuissa ja välttää laskut myös Suomessa. Tähän liittyen valaistaan myös, miksi monet maailman tunnetuimmat osakegurut ovat jo vuosien ajan - ainakin toistaiseksi - olleet epäonnisia pörssikurssien romahdusta ennustaessaan.

Kirjassa kerrotaan pörssi-ilmiöistä, joista on tullut itsestään selvinä pidettyjä totuuksia, vaikka toteutunut kehitys kertoo muuta. Tärkeitä ovat myös sellaiset ilmiöt, joita sijoittaja voi konkreettisesti käyttää apuna miettiessään osakepositionsa kasvattamista tai keventämistä. Näistä sekä riskinkarttajat että -suosijat löytävät helposti omansa.


Lukija: Aku Laitinen
Kesto:

3.6

254 arvosanaa

Martti

22.8.2023

👍

Jonne

21.8.2023

Hyvä tietää ja asiallisesti kerrottu

rudolf

3.10.2022

Pätevä ja hyvä kirja, vähän liian analyyttinen ja numeraalinen. Täytyy keskittyä mitä sanotaan, että pysyy mukana. Ei esim duunissa ehkä paras podcasti kuunnella.