(422)

Putinin pahin vihollinen: Aleksei Navalnyin tarina

äänikirja ja e-kirja


20. elokuuta 2020 Aleksei Navalnyin oli määrä kuolla. Näin kertoo yksi murhamiehistä, kun Navalnyi itse soittaa hänelle muutamaa kuukautta myöhemmin. Navalnyin sinisiin bokserishortseihin pantu hermomyrkky ei kuitenkaan ennättänyt vaikuttaa riittävän pitkään.

Venäjän turvallisuuspalvelun yritys päästä eroon Aleksei Navalnyistä on selvä merkki siitä, että hän on Vladimir Putinin pahin vihollinen. Mutta kuka hän oikein on? Mitä Navalnyi haluaa ja ketä ovat hänen kannattajansa? Ja ennen kaikkea: miksi hän päätti palata Saksasta takaisin Venäjälle?

Putinin pahin vihollinen kertoo maailman tunnetuimmasta poliittisesta vangista, hänen korruptionvastaisesta taistelustaan Venäjällä ja hänen koko maailman suurimman valtion alueelle rakentamastaan poliittisesta verkostosta, joka nyt on lakkautettu "äärijärjestönä".


Lukija: Markus Niemi
Kesto:

4.1

422 arvosanaa

Anonyymi

19.2.2024

Hyvä kuvaus rohkeudesta korruptoituneessa ja mielivaltaisessa yhteiskunnassa. Odotettu päätös toivottomalle taistelulle oli Navalnyin epäselvä kuolema helmikuussa 2024.

päve

17.2.2024

Mielenkiintoinen vaikuttava, avaava.

Äetmuori

4.2.2024

Lisää tälläisiä kirjoja, jotka paljastavat tuosta hirviö-maasta kaiken. Kun joku vielä kääntäisi näitä venäläisille venäjäksi, jotta he tietäisivät mitä PIENI putleri tekee kansalaisilleen HEIDÄN/KANSAN rahoilla. Toivon Navanlynille maailman mahtavinta apua, jos jossain sellainen olisi. Esim.Oligarggien, miljardöörien, miljonäärien, yleensä rikkaiden pitäisi laittaa rahansa nyt yhteiseen hyvään. Tehdä tästä maailmasta parempi/oikeudenmukaisempi maapallo. Kaikki hirviöt pitäisi pidättää/eliminoida tjs. Jotta syyttömät EIVÄT kärsisi.