(786)

Punaista, valkoista ja kuninkaansinistä

äänikirja ja e-kirja


Kansainväliset suhteet ovat nyt seksikkäämpiä kuin koskaan.

Mitä tapahtuu, kun Yhdysvaltain presidentin poika ja Englannin prinssi rakastuvat? Modernin romanssikirjallisuuden uusi tähti Casey McQuiston on kirjoittanut vuosikymmenen herkullisimman rakkaustarinan!

Alex Claremont-Diazin äiti pyrkii toiselle presidenttikaudelle, ja virheisiin ei ole varaa. Kun Alex sitten aiheuttaa skandaalin sössimällä Englannin kruunupäiden häissä, vahinkojenhallinta vaatii äärimmäisiä tekoja: Alexin on teeskenneltävä ystävyyttä vihaamansa prinssi Henryn kanssa. Teeskentely johtaa kuitenkin todellisiin tunteisiin, ja pian kaikkien osapuolten on päätettävä, ovatko he valmiita tekemään historiaa. Lämmin, hulvaton ja samastuttava tarina parisuhteesta ja perheestä ajassa, jolloin politiikka on tärkeämpää kuin koskaan ja rakkaus, no, se on yhä maailmoja mullistavaa.

Casey McQuiston on Louisianasta kotoisin oleva kirjailija, joka asuu New Yorkissa Pepper-koiransa kanssa. Punaista, valkoista ja kuninkaansinistä on hänen ensimmäinen teoksensa. Kirjan ilmestymisvuonna lukijat äänestivät sen paitsi vuoden parhaaksi rakkausromaaniksi myös parhaaksi esikoisromaaniksi Goodreads Choice Awards -kilpailussa. Kirja on käännetty lähes 30 kielelle, ja siitä on tekeillä myös elokuva.


Lukija: Jalmari Savolainen
Kesto:

4.2

786 arvosanaa

Jasmin

13.3.2024

Teos oli mahtava, piti lukijan hyvin otteessaan. Teoksen ronski teksi hymyilitti ja nauratti monesti. Suosittelen!

Eevi

15.1.2024

tosi kiva kirja

Kaisa

25.12.2023

Kiinnostava asettelu ja hahmot. Kaunis tarina, välillä ehkä turhan siirappinen, muttei se pilannut kokonaisuutta. Kuunneltuna välillä hieman haastava pysyä perässä, mikä oli kenenkin repliikki. Muuten hyvä lukija!