(135)

Poika nimeltä Joulu

äänikirja ja e-kirja


Tämä tositarina joulupukista todistaa, että kaikki – aivan kaikki – on mahdollista. Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka uskovat, että jotkin asiat ovat yksinkertaisesti mahdottomia, sinun on parasta laskea tämä kirja käsistäsi – se ei ole sinua varten. Se on nimittäin TÄYNNÄ mahdottomia asioita.

Poika nimeltä Joulu on seikkailu, joka kaikesta lumesta huolimatta ei jätä ketään kylmäksi. Se on kertomus isästä ja pojasta, lumesta, sieppauksesta, tontuista, hullusta porosta ja pojasta nimeltä Nikolas. Kirjan tapahtumat sijoittuvat kaukaisen Suomen synkkään ja lumenpeittämään korpeen, jossa erikoiset hahmot ja persoonat elävät erikoista elämäänsä. Lämmin, koskettava, itkettävä ja naurattava jouluseikkailu sopii niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

MATT HAIG on palkittu bestsellerkirjailija, joka kirjoittaa aikuisten lisäksi myös lasten- ja nuortenkirjoja. Haig on saanut Blue Peter Book Award -palkinnon, Smarties-palkinnon sekä ollut kolmesti ehdolla Carnegie-mitalin saajaksi lasten- ja nuortenkirjoistaan.

Kuvittaja CHRIS MOULD aloitti taideopinnot kuusitoistavuotiaana. Hän rakastaa työtään ja haluaa tehdä kirjoja, joita olisi lapsena itse toivonut omaan kirjahyllyynsä. Hän asuu perheensä kanssa Yorkshiressä.


Lukija: Aku Laitinen
Kesto:

4.2

135 arvosanaa

sally

10.2.2022

mä oon kattonut tän elokuvan Kiva tehkää lisää Moikka

Henna

9.1.2022

Olen kuunnellut tän jo 2 kertaa

Annakaisa

3.1.2022

H