(493)

Pitäisikö kertoa?

äänikirja ja e-kirja


Tervetuloa yllätysten Cornwalliin!

Jill Mansellin Pitäisikö kertoa? on terävän dialogin lävistämä hyvän mielen tarina kolmesta kasvattisisaruksesta aikuisuuden aallokoissa.

Amber, Lachlan ja Raffaele tutustuvat teini-ikäisinä lämminhenkisessä sijaiskodissa Cornwallin rannikolla. Vuodet vierivät ja ystävykset ovat nyt kolmekymppisiä, mutta kasvuvuosina heidän välilleen syntynyt vahva keskinäinen side on edelleen rikkumaton.

Kaikilla menee ammatillisesti hyvin. Yksityiselämä on itse kullakin kuitenkin karikkoista: Raffaelen mieli heittelee ja tyttöystävän kanssa on ongelmia. Amber on salaa epätoivoisen rakastunut Lachlaniin, joka puolestaan ei osaa asettua aloilleen. Kun leskeksi jäänyt kasvatti-isä löytää uuden rakkauden Välimeren-risteilyllä, on ystävysten aika toimia ja kertoa totuus jos toinenkin.

Jill Mansellin romaanit ovat hurmanneet jo miljoonia lukijoita eri puolilla maailmaa. Hänen kuudes suomennettu teoksensa Pitäisikö kertoa? vie lukijansa merelliseen Lanrockiin, jossa kulman takana on yllätys poikineen ja kaiken yllä hohtaa kirkkaansininen taivas.


Lukija: Maija Lang
Kesto:

3.9

493 arvosanaa

Sari

5.3.2024

Lämmin suositus

Päivi

28.1.2024

Mukava

SEIJA

28.8.2023

Hmm.