(94)

Pipsa Possu - Tuhma kilpikonna ja muita tarinoita

äänikirja


Kaikilla on hauskaa Pipsa Possun ja hänen perheensä kanssa! Pipsa Possun arkeen kun mahtuu jos jonkinmoista puuhaa. Tämän kokoelman kuudessa hauskassa tarinassa Pipsa ajelee Pappapossun junalla, käy rakennustyömaalla ja posliinikaupassa, lentää eläinlääkärin matkassa ja osallistuu kilpikonnan pelastusoperaatioon. Pipsa pääsee myös antamaan isovanhemmilleen kaikkien aikojen parhaan hääpäivälahjan.

© Hasbro. All rights reserved.

Pipsa on 4-vuotias rakastettava possu, joka asuu Äitipossun, Isäpossun ja pikkuveljensä Jyrin kanssa. Eniten Pipsa rakastaa hyppiä ylös ja alas mutalammikoissa, nauraa ja röhistä äänekkäästi. Tule mukaan jännittäviin seikkailuihin Pipsa Possun, Jyri Possun, Äitipossun, Isäpossun, Susa Seepran, Lotta Lampaan, Johanna Jäniksen ja monien muiden kanssa! Röh röh!

Pipsa Possun ihanan maailman ovat luoneet Neville Astley ja Mark Baker. Ensijulkaisustaan Nickelodeon Jr. -kanavalla vuonna 2004, Pipsa on matkustanut yli 180 maahan, koristanut lelukokoelmia ja vaatteita ja esiintynyt kirjoissa sekä yli 330 tv-jaksossa.



4.3

94 arvosanaa

Ellu

23.11.2023

huono Pipsa Possu🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕✊🤛🤛🤛✊🤛🤛🤛✊🤛🤛🤛✊🤛🤛🤛✊😤😖🙁☹😕😈👿👹👺😡😠🤮🤢😬🤫🤭😰😾😼👨☠👽👾😾🧛‍♂️🧛‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️🙅‍♀️🙅‍♂️🤦‍♂️🤦‍♀️🧞‍♀️🧞‍♂️🧝‍♀️🧝‍♂️🧜‍♂️🕴🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🤙🤙🤙🤙🤛🤜🤛🤮😠😡👺👹👿😈💘👃💦🖤💨👘💥💣🐺🐆🐅🐂🦁🐯🦇🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫❎❌⁉️❇🆘️💯〰️🈲️🈚️🈹️🈵️🉐️🈺️🈯️㊙️㊗️🈶️🈷️🈳️🈚️🈲️🉑️🈸️🈴️🇦🇿🇧🇭🇦🇼🇦🇺🇦🇼🇩🇰🇨🇦🇨🇳🇨🇭🇪🇸🇬🇧🇬🇪🇪🇺🇫🇷🇫🇮🇯🇵🇭🇺🇮🇹🇮🇩🇮🇪🇳🇱🇵🇱🇵🇹🇷🇺🇸🇮🇸🇪🇹🇷🇺🇸🇺🇦🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇻🇳🇻🇺

Iida

27.8.2023

Hirvee

alvin

22.6.2023

😎😎🔫🔕🔇🔞🚷🚷🚯💰💰💰💰💰💎📵🚳🚭😸😀😃😁😄😆😴