(46)

Pikku hiiri ja hiirenkorvat

äänikirja ja e-kirja


Kevät riemastuttaa pikku hiirtä!

Yhdeksäs suloinen Pikku hiiri -kirja kertoo hiirenkorvista ja muista kevään ihmeistä.

Pääsiäinen lähestyy, ja äiti on kerännyt koivunoksia maljakkoon. Rairuoho on kylvetty, ja suklaamunasta Hiiru löytää kivan yllätyksen. Vähitellen luonto herää, ja Hiiru näkee kevään ensimmäisen perhosen ja portaiden halkeamissa puuhailevat muurahaiset. Huoltakin tulee, kun ukkihiiri joutuu sairaalaan. Hiiru ja äiti käyvät katsomassa ukkia ja päättävät ilahduttaa häntä tekemällä suuren kevätsiivouksen. Milloin ukki voi taas tulla kylään?

Yhdeksäs suloinen kuvakirja suositusta pikku kaupunkilaishiirestä, Hiirusta. Lapsuuden ja sadun lumous välittyy Pikku hiiri -kirjojen joka sivulta, ja lapsen on helppo samaistua Hiirun elämään. Kirjojen käännösoikeudet on myyty yli kahteenkymmeneen maahan.

Riikka Jäntti on kuvittaja ja kirjailija, jonka tunnelmalliset kuvitukset vievät suoraan sadun lumottuun maailmaan ja tuovat mieleen rakastetut klassikot, Maija Karman, Lena Andersonin ja Elsa Beskowin. Jäntti on julkaissut kolme Vaahteratuvan väestä kertovaa saturomaania ja kuvittanut monien kirjailijoiden tekstejä. Hänen saturomaanejaan on käännetty mm. japaniksi, ruotsiksi ja tanskaksi.



4.3

46 arvosanaa

Lauri

14.2.2024

Mulla on 17,4 Synttärit vuosiluku 2016 kello 3.00 täytän 8 eli menen kakkoselle asun rovaniemellä ylikylässä ja käyn koulua ylikylän koulua ja lempiväri 🟣🔵⚫️