(190)

Petteri Nykky - Menestyksen tie

äänikirja


Aki Hintsa – Voittamisen anatomia -kirjan kirjoittajan teos kertoo, kuinka menestyt.

Huippuvalmentaja Petteri Nykky teki häviäjistä voittajia keskittymällä tuloksen sijasta menestyksen perustan rakentamiseen. Tämä kirja kertoo, miten se tapahtui.

Petteri Nykky on syystä saanut lempinimen Alkemisti: häviämään tottunut Suomen salibandymaajoukkue on voittanut hänen johdollaan kultaa jo kolmissa MM-kisoissa. Voitot toi Nykyn metodi, jossa ei keskitytä tulokseen vaan ihmisen kokonaisvaltaiseen kasvuun, sisäisen motivaation löytämiseen, yhteisen luottamuksen rakentamiseen ja ihmisen sisällä olevien esteiden poistamiseen.

Olipa kyseessä urheilu, yritystoiminta tai ihmisenä kasvaminen, Nykyn valmennuksesta voi ja kannattaa ottaa oppia. Nykyn metodia seuraamalla et työskentele enää voiton tai rahan perässä vaan intohimon ja uteliaisuuden siivittämänä. Sinusta tulee Sun Tzun voittava soturi, joka voittaa ensin ja menee sitten taisteluun.

Oskari Saari (s. 1975) on toimittaja, TV-tuottaja ja tietokirjailija. Saari tuli suuren yleisön tuntemaksi F1-kilpailujen ja olympiajääkiekon selostajana. Hän on myös toiminut monissa rooleissa salibandyn parissa. Saari on kirjoittanut jo yli 150 000 kappaletta myyneen Aki Hintsa – Voittamisen anatomia -bestsellerin sekä teoksen Alkemisti – Petteri Nykyn tarina, jonka laajennettu laitos Petteri Nykky – Menestyksen tie -teos on.


Lukija: Aku Laitinen
Kesto:

4.1

190 arvosanaa

hannamari.pousi

25.11.2022

Mielenkiintoinen kirja valmentajan ajatusmaailmasta joka uskalsi/uskaltaa olla erilainen. Inspiroiva!

Marko

7.4.2022

Hieno kirja nykyaikaisesta valmentamisesta ja ihmisten johtamisesta. Esimiesten ja valmentajien pitäisi lukea tämä kirja, koska tämä laittaa toivottavasti miettimään asioita ja jos ei, niin sitten on väärässä paikassa.

Raija

31.12.2021

Yhtä hyvä, kuin Aki Hintsan voittamisen anatomia.