(14)

Paus- Andas

äänikirja


Paus- Andas

Stanna upp och bara var här och nu, denna korta medation med fokus på din andning kommer hjälpa dig att bli mer närvarande och mer fokuserad i nuet. Din andning är en viktig del och oftast den första övningen som ingår i medietion och mindfulnss. med hjälp av denna övning även kallad aningsankaret kommer du i kontaktmed och lär känna din andning. Med hjälp av denna övning kommer du kunna kjänna dig mer grundad och mer i nuet.

Första ljudspåret är med musik och andra är endast tal, välj den som passar dig bäst

Ge dig själv möjligheten att slappna av och ge dig själv några minuters vila varje dag

Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon är utbildad i ACT och Mindfulness, KBT och driver ett utbildningsföretag med fokus på att utbilda privatpersoner och organisationer i kommunikation och ledarskap samt håller internationella NLP utbildningar.

Sedan 2006 har hon coachat och utbildat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut ljudböcker samt skrivit boken NLP kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017, som också översatts till engelska 2018 och boken Tips från Coachen 2018, båda utgivna av Mindboozt Publications, samt är medförfattare i boken om Självsabotörer utgiven 2018 för mer information besök

www.camillagyllensvan.se