(122)

Paula Koivuniemi – Superladyn matkassa

äänikirja


Lähde mielenkiintoiselle matkalle läpi vuosikymmenien Paulan ainutlaatuista uraa ja elämää seuraten.

Paula Koivuniemi aloitti laulajanuransa 1960-luvulla tangon ja tanssilavojen kultavuosina. 1970-luvun kokeilujen jälkeen hän vakiinnutti paikkansa ykkösartistien joukossa ja oli 1980-luvulla maan iskelmäkuningatar lukuisine menestyslevyineen.

Tällä vuosituhannella hän on villinnyt nuorisoa rock-festivaaleilla ja tehnyt itsestään artistina ikonin, jolle kaikki on mahdollista. Hän on omalla tavallaan iätön ja ajaton.

Paulan elämän suuri rakkaus on ollut musiikki, mutta siihen on mahtunut myös äitiyttä, avioliittoja, eroja ja monenlaisia ihmissuhteita. Kiinnostavaa on, millainen ihminen on tämä nainen, joka on pystynyt kestämään julkisuutta ja menestymään urallaan jo seitsemällä vuosikymmenellä.

Lähde mielenkiintoiselle matkalle läpi vuosikymmenien Paulan ainutlaatuista uraa ja elämää seuraten. Matkaoppaana sinulla on Hellevi Pouta, joka on työskennellyt henkilöhaastatteluihin keskittyvänä toimittajana kaikki nämä samat vuosikymmenet.


Lukija: Maria Jyrkäs
Kesto:

3.6

122 arvosanaa

Jukka

30.1.2024

Alussa tuli vaikutelma, että kuuntelen papin puhetta muistilaisuudessa. Kirjoittaja ei mahdollisesti ole päähenkilön elämää seurannut kovinkaan läheltä?. Muutama asiavirhe korjattakoon orkesterin tietoihin: Jukka Eskola on trumpetisti (ei pasuuna) ja Harri Rantanen on basisti (ei siis Harri Ranta). on kirjassa paljon hyvvääkin.🎸

Kirsi

28.10.2022

Kirjan tunnelma jäi hieman etäiseksi; tietokirjamainen kuvaus grand old ladyn pitkästä urasta ja koottuja tarinoita sen varrelta.

Päivi

19.5.2022

Ei mitään suuria paljastuksia tai syvällistä pohdintaa mutta hyvää ajankuvaa. Rakkauselämästä olisin halunnut tietää enemmän 😄