(1465)

Paras aika vuodesta

äänikirja ja e-kirja


”Anna itsellesi joululahja jo etukäteen ja lue tämä kirja.” Heat

"Kerta kaikkiaan mahtava ja hillittömän hauska! Lukukokemus joka panee harkitsemaan tarkoin ennen kuin rakastuu tänä jouluna. Kirja sai naurun kyyneleet virtaamaan pitkin naamaani!"

– The Writing Garnet

Joulun ihme on tapahtunut: tänä vuonna Emilyn ei tarvitse lähteä Lontoosta yksin joulunviettoon vanhempiensa luokse Skotlantiin – mukaan lähtee hurmaava miesystävä. Ei enää naljailua ikuisesta sinkkuudesta, ei sääliviä katseita joulupöydässä. Mutta! Robert särkee Emilyn sydämen vain pari päivää ennen joulua. Eikä unikaan tule kun naapurissa ilakoidaan äänekkäästi joka yö. Miten ihmeessä Emily tulee vielä palkanneeksi tuon raivostuttavasti virnuilevan naapurinsa, Evanin, vara-Robertiksi? Hillittömän hauska matka vähän vinksahtaneen riemuperheen luo voi alkaa.

Joanna Bolouri on romanttisia komedioita kirjoittava brittikirjailija, jonka kirjailijaura alkoi 30-vuotiaana. Voitettuaan BBC:n käsikirjoituskilpailun hän siirtyi myyntityöstä käsikirjoittajien ja stand-up-koomikkojen tiimiin. Bolouri on kirjoittanut kuuden romanttisen komedian lisäksi artikkeleita ja kritiikkejä eri julkaisuihin. Hän asuu Glasgow’ssa tyttärensä kanssa.


Lukija: Kati Tammensola
Kesto:

4.1

1465 arvosanaa

Roosa

1.2.2024

Superhauska hulvaton menininki.

Jenny

15.1.2024

Mukaansa tempaava joulukirja. Käänteitä joita ei osannut odottaa ja ei malttanut lopettaa kuuntelemista kun halusi tietää miten kirja päättyy.

Anna

5.1.2024

Ihana ja sydämellinen tarina